Košarkašice Felixa ponovno slavile na domačem parketu

Članska ekipa ŠD Felix Zasavja je v soboto, 22. oktobra, v telovadnici OŠ Trbovlje gostila drugo tekmo Extra Lige LPI.si. Domačinke so se tokrat pomerile z ekipo Pomurja iz Murske Sobote ter tudi tokrat slavile zmago.

Precej izenačena tekma se je končala z rezultatom 49:40 v prid domačink, najboljša strelka domače ekipe pa je bila Nika Razgoršek, ki je dosegla 15 točk. Ostale strelke so bile Lucija Guzaj (13), Špela Kosem (8), Sara Jukič (6), Manja Slapšak (5) ter Anja Kravogel, ki je dosegla prve točke (2) v dresu ŠD Felix Zasavja. Prvič pa je za člansko tekmo nastopila tudi 14-letna Ana Žujič, ki je po tekmi dejala, da je bila to zanimiva in zelo dobra izkušnja.

skupna1

Čeprav so bile Zasavke skozi celotno tekmo v rahli prednosti, so jim gostje uspešno sledile. Prvo četrtino so domačinke dobile le s točko razlike (9:8), ob polčasu pa je bil rezultat 19:15 v prid domačink. Tretja četrtina je bila po številu doseženih točk izenačena, vendar so domača dekleta ohranila prednost in jo v zadnjih desetih minutah tekme še zvišala. Tekma se je tako končala z razliko devetih točk

FELIX ZASAVJE – Pomurje 49:40 (9:8, 10:7, 11:11, 19:14)

Nova pridobitev ekipe ŠD Felix Zasavje pa so tudi novi dresi Extra Lige LPI.si, v katerih so na drugi zaporedni tekmi pred domačimi gledalci nastopila dekleta.
Med polčasom pa je potekal žreb dveh košarkarskih žog, katerih dobitnici sta bili Teja Godec (OŠ Trbovlje) in Eva Muratovič (OŠ Alojza Hohkrauta).

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top