Zoyo Baby – nov trboveljski izdelek na globalnem trgu

Prvi meseci po rojstvu dojenčka za starše pomenijo najtežje in obenem najzahtevnejše trenutke. Pričenja se obdobje spoznavanja novega družinskega člana in učenje starševstva. Starše spremlja veliko skrbi in poraja se jim veliko vprašanj ali otrok pravilno diha ali leži na trebuščku. Starši večkrat preverjajo stanje pleničke, dojenčkovo temperaturo in skrbno poslušajo, če otrok joče.

Zoyo Baby je napredna pametna naprava, ki olajša začetne mesece starševstva s tem da stalno preverja dojenčkove življenjske znake. Ker je povezana s pametno napravo, uporabniku nemudoma sporoči kakršnekoli dojenčkove težave. Opozori na težave z dihanjem, previsoko temperaturo, mokro pleničko, opozori tudi če otrok joče in ko spi na trebuščku kar bi lahko oviralo dihanje. V primeru težav z dihanjem in previsoko temperaturo jasno prikaže reševalno proceduro. Zoyo Baby se lahko pritrdi na dojenčkovo posteljico in deluje kot temperaturni senzor in naprava za zaznavanje otroškega joka.

Naprava ni škodljiva zdravju in je narejena iz anti-alergičnega materiala brez dodanih BPA- jev. Dojenčka ne moti med igranjem in je primerna za vsakdanjo uporabo in ne le v posteljici. Zoyo Baby je varna in zanesljiva rešitev z vgrajeno nizkoenergijsko (BLE – Bluetooth Low Energy) tehnologijo, kjer je sevanje znižano na minimum oziroma je 80-krat nižje od primerljivih “babymonitor” naprav.

Zoyo Baby vključuje mobilno aplikacijo, kompatibilno z iOS (verzija 7.1 ali novejši) in Android (4.3 ali novejši) Bluetooth (4.0) operacijskima sistemoma. Za dodatno varnost je naprava oblikovana brez ostrih robov in ima vgrajeno baterijo, ki se polni preko brezžičnega polnilca.

Razvojni oddelek Zoyo Baby je vložil veliko truda v iskanje najprimernejših materialov in proizvajalcev komponent. Pomagajte nam zbrati $50.000 USD na Kickstarterjevi kampanji, da lahko začnemo s proizvodnim procesom, izdelavo orodja, nabavo materiala in elektronskih komponent. Z vašo pomočjo lahko Zoyo Baby postane resničnost.

Spletna stran: www.zoyobaby.com
Povezava do Kickstarter kampanje: https://www.kickstarter.com/projects/680959974/336387856?token=9f11f673

Zoyo Baby Team

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top