Znane okrepitve NK Rudar pred začetkom sezone

V Nogometnem klubu Rudar so poskrbeli za nove moči pred začetkom sezone.

Člansko ekipo so pred začetkom sezone v 3. SNL okrepili naslednji igralci:

Peter Klančar
Igra na poziciji levega bočnega, znajde pa se tudi na poziciji levega vezista. 26-letni Peter ima za sabo kar lepo profesionalno kariero. Igral je za Factor iz Ježice, Velenjski Rudar, Krko, Interblock in Livar iz Ivančne Gorice. V tujini pa je igral na Švedskem, za Jönköpings Södra IF ter v prvi islandski ligi za ekipo UMF Selfoss. Definitivno izjemna okrepitev za naš klub.

Nebojša Karamarković
Napadalec Nebojša Karamarković, dobro poznan vsem ljubiteljem nogometa v Trbovljah, je ponovno član svojega matičnega kluba. Nazadnje je branil barve Krke, ki je nastopala v 3. SNL. Nebojša bo vsekakor zelo popestril dogajanje v napadu.

Jernej Smukavec
21-letni Jernej je bil nazadnje član Domžal, v Prvi slovenski ligi pa je zanje dosegel tudi 5 zadetkov. V mlajših selekcijah je bil tudi član Interblocka, Slovana in Olimpije. Gre za odličnega napadalca, ki bo izjemna pridobitev v našem napadu.

Goran Volaš
Gre za 23-letnega branilca, ki je bil nazadnje član ekipe Svoboda iz Ljubljane. Glede na prikazane igre na prijateljskih tekmah je zelo črvst in zanesljiv obrambni igralec.

Aljaž Ivačič
Mlad, zelo obetaven vratar, ki je letos podpisal tudi profesionalno pogodbo z Olimpijo. Takoj, ko je naš vratar Martinčič napovedal začasno prekinitev igralske kariere, smo se z NK Olimpijo Ljubljana dogovorili za dvojno registracijo za eno leto.

Vsem igralcem izrekamo iskreno dobrodošlico, da bi se v našem klubu počutili čim bolje ter odgirali zares dobre predstave, ter seveda s čim manj poškodbami. Verjamemo, da bomo tudi z vašo pomočjo bližje zastavljenemu cilju v letošnji sezoni.

ODHODI: Žan Kolar, Siniša Milošević, Jure Brečko, Abdulah Šišić, Dorin Milić (vrnitev nazaj v NK Ihan), Matej Martinčič (začasno prenehal) in Armin Ibrahimović (prenehal z igranjem).

Mlajše selekcije:
Tudi pri maljših selekcijah smo bili zaradi kadrovskega pomanjkanja in odhodov nekaterih ključnih igralcev, prisiljeni poiskati pomoč pri nogometnih prijateljih, ki tekmujejo v prvi kadetski/mladinski ligi. Tako so nam ti klubi prisluhnili in ponudili pomoč predvsem pri kadetski selekciji, kamor je prišlo tudi največ igralcev: Mavretič (Bravo Publikum), Cakić, Piskar, Simon in Korpar (vsi Domžale), Krajšič (dvojna NK Rudar Velenje), Andjelić (dvojna NK Rudar Velenje) in Novak (NK Olimpija Ljubljana). Prav tako pa sta mladinske vrste okrepila Cigole (NK Krško) in Čosić (NK Zagorje). Vsem izrekamo dobrodošlico in smo prepričani, da bomo tudi z vašo pomočjo dosegli boljše rezultate kot lansko sezono, predvsem pri kadetski ekipi.

VABLJENI NA PRVO TEKMO!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top