Zmaga NK Rudar tudi v gosteh

Ekipa Rudarja je skupaj z združenimi navijači Kamnite in Torcide Trbovlje uspela zabeležiti tudi prvo zmago v 3. SNL v gosteh proti ekipi Zarica Kranj.

Zarica Kranj : NK Rudar Trbovlje 0:1 (0:0)
ŠC Kranj, 30.3.2013 ob 16:00

gledalcev: 100

NK Rudar Trbovlje: Ivačič Aljaž (V), Laznik Žiga, Jurić Antonio (65′ Kirbiš Domen), Karamarković Nebojša, Klančar Peter, Drnovšek Rok, Sotenšek Marko, Holešek Jan (85′ Ristić Vukašin), Berger Jan (89′ Laznik Jure), Memišević Damir (K), Brečko Jure

Strelec: Drnovšek Rok (63′)

V 63. minuti je bil po obetavnem napadu za knape uspešen Drnovšek, ko je iz neposredne bližine premagal domačega vratarja. Ekipi sta bili na igrišču skozi celotno srečanje enakovredni, za knape pa se je nekajkrat izkazal tudi tokrat odlični vratar Ivačič, ko je ubranil nekaj lepih poizkusov domačih napadalcev. Na tekmi je izstopala zelo dobra in disciplinirana igra obrambne vrste Rudarja, saj ekipa po danem zadetku do konca srečanja ponovno ni prejela zadetka. Iz tekme v tekmo se tako zelo pozna dobro delo ekipe in vseh igralcev skupaj s trenerjem Breznikarjem, ki ga opravljajo na treningih.

Za izjemno vzdušje na tekmi so poskrbeli navijači, ki so v Kranj prišli z avtobusom in v deževnem vremenu ekipo vzpodbujali do zadnjega sodniškega piska.

Knape čaka naslednja prvenstvena tekma v soboto, 6. 4. 2013 ob 17. uri, ko v Trbovlje prihaja ekipa iz Ankarana – AH Mas Tech, ki zaseda trenutno tretje mesto na lestvici.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top