Zaključek velike JUB-ove humanitarne akcije ob 140. obletnici podjetja bo potekal v Trbovljah!

Velika humanitarna akcija »Skupina JUB ob svoji 140-letnici za 140 pomoči potrebnim« se bo 13. januarja 2016 zaključila v dvorani Partizan v Trbovljah.

Zaključek velike JUB-ove humanitarne akcije ob jubilejni 140. obletnici podjetja bo potekal v športni dvorani Partizan v Trbovljah, na Rudarski ulici 4, in sicer v sredo, 13. januarja 2016, ob 12.30 uri.

 
Vzporedno s sklepno slovesnostjo, ki se je bodo udeležili tudi najvidnejši predstavniki občine Trbovlje, bodo prostovoljci iz družbe JUB, zavoda Anina zvezdica in lokalni humanitarni slikopleskarji že zaključili s pleskarskimi deli v tej veliki športni dvorani, z novo preobleko pa zagotovo razveselili vse generacije navdušencev športa in rekreacije v občini Trbovlje.
Če ste med njimi tudi vi, se nam vsekakor pridružite!

 

 

 

 

 

 

Skupina JUB z vami še naslednjih 140 let.
Družba JUB je v letu 2015 praznovala 140. obletnico svojega obstoja v krogu tistih, ki so že vrsto let njeni zvesti kupci. Ob svojem okroglem jubileju je Skupina JUB organizirala veliko humanitarno akcijo, v kateri je v državah, kjer posluje, podelila 140 donacij v obliki materialne pomoči socialno in finančno ogroženim družinam, društvom in javnim ustanovam, pri tem pa sledila številki 140 – ena družina ali en javni objekt za vsako leto obstoja podjetja JUB. V letu 2015 je tako Skupina JUB socialno in finančno ogroženim podarila kar 20.000 litrov barv in premazov iz družine JUPOL, ki zadoščajo za prenovo 100.000 kvadratnih metrov zidnih površin, vrednost vseh donacij pa presega 40.000 evrov. V Sloveniji, kjer so podelili skoraj dve tretjini vseh donacij, so s prostovoljci aktivno pomagali prenoviti tudi hišo hospica v Ljubljani in športno dvorano Partizan v Trbovljah. JUB-ova akcija je tako v letu 2015 prerasla v eno večjih humanitarnih akcij v Sloveniji.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top