Začela se je prodaja vozovnic IJPP za študente

Nomago začenja s prodajo subvencioniranih vozovnic IJPP za študente, ki omogočajo uporabo vseh oblik medkrajevnega javnega potniškega prometa. Študentje in študentke lahko prek spletne strani Nomago naročijo tudi kartico IJPP. Prek spleta je po novem možno tudi izkoristiti dobroimetje oziroma neizkoriščeno vrednost terminskih vozovnic iz lanskega šolskega leta, ko so bile izobraževalne ustanove več mesecev zaprte, javni potniški promet pa zaustavljen.

 

Celoten postopek pridobitve subvencionirane vozovnice je dostopen na spletni strani www.nomago.si/ijpp/subvencionirane-vozovnice, kjer so zbrana tudi najbolj pogosta vprašanja in odgovori. Študentje morajo pred nakupom subvencionirane vozovnice IJPP oddati vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice. Ko je vloga odobrena, lahko na spletni strani ali prek mobilne aplikacije Nomago naročijo oziroma podaljšajo obstoječo kartico IJPP ter opravijo nakup vozovnice. V naslednjih mesecih lahko vozovnico IJPP preprosto podaljšajo prek spleta ali mobilne aplikacije Nomago, ki je dostopna v Google Play in App Store.

 

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer priporočamo, da študentje nakup vozovnice IJPP uredijo prek spleta, če to ni mogoče, pa je nakup možen tudi na avtobusnih postajah in poslovnih enotah Nomaga v Ajdovščini, Celju, Hrastniku, Idriji, Kočevju, Kopru, Krškem, Mozirju, Novi Gorici, Postojni, Ravnah na Koroškem, Ribnici, Rogaški Slatini, Sežani, Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah, Tolminu, Trbovljah, Velenju in Zagorju ob Savi.

 

Poleg Nomago kartice IJPP, na katero naložijo vozovnico za izbrano relacijo, lahko študentje prek spletne strani www.nomago.si/ijpp ali mobilne aplikacije naročijo tudi kartico ISIC, na katero si lahko prav tako naložijo vozovnico IJPP. Kartica ISIC je tudi mednarodno priznana študentska izkaznica, s katero lahko študentje koristijo tudi več kot 200 popustov v Sloveniji ter 150.000 ugodnosti v 130 državah po svetu, kot so denimo cenejše smučarske karte, prevozi na letališče, nočitve v hostlih in obiski restavracij.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top