Za učenje je vedno pravi čas

V okviru Zasavske ljudske univerze se bodo med 12. in 18. majem 2014 v Zasavju odvijale prireditve, povezane z učenjem in izobraževanjem odraslih. Letošnji Teden vseživljenjskega učenja je že 19. zapored. Zasavska ljudska univerza v projektu sodeluje od leta 2001. Zadnja štiri leta pa imamo tudi vlogo regijskega koordinatorja, kar pomeni, da spodbujamo ustanove, društva, podjetja in posameznike, da sodelujejo v TVU kot izvajalci, ter skrbimo za to, da je program dogodkov čim bolj pester.

Preko devetdeset prireditev, ki jih Zasavska ljudska univerza skupaj s sedemindvajsetimi partnerskimi organizacijami ponuja v letošnjem programu, so za udeležence brezplačne. Tako skupaj prispevamo k promociji in širjenju ideje Tedna vseživljenjskega učenja in hkrati   širimo kulturo vseživljenjskega učenja in izobraževanja v Zasavju. Z dogodki ozaveščamo, da je znanje pomembno, da se vsi učimo celo življenje za boljše življenje.

Letošnja tema TVU je Učenje za življenje. Zato smo pripravili različne računalniške in jezikovne delavnice, sprostitvene delavnice, predavanja s področja zdravega načina življenja, samooskrbe, komunikacije in medosebnih odnosov, predavanja kako varčevati v gospodinjstvu, kako se lotiti obnove stavb, da bomo prihranili pri energiji…in še veliko drugih zanimivih vsebin. Vsi dogodki so navedeni v spletnem koledarju http://tvu.acs.si/koledar.

Zasavska ljudska univerza je bila in je tu za ljudi, ki so potrebovali in še potrebujejo znanje za delo, poklic, kariero ali za prosti čas. Zasavska ljudska univerza je zanesljiv in varen partner na področju izobraževanja odraslih v regiji. Skrb za kakovost izobraževalnih storitev ter zadovoljstvo udeležencev je naše glavno vodilo.

Vztrajnost in predano delo zaposlenih in naših zunanjih strokovnih sodelavcev je Zasavsko ljudsko univerzo izoblikovalo v sodobno izobraževalno središče. Svojo energijo usmerjamo v ljudi. Prisluhnemo individualnim potrebam udeležencev, upoštevamo želje in potrebe ter poskušamo v okviru možnosti svetovati in pomagati. Smo družbeno odgovorni. Povezujemo se z različnimi organizacijami in zavodi v lokalnem okolju.

Več informacij o naših programih in  prireditvah ob Tednu vseživljenjskega učenja je na voljo na prenovljeni spletni strani www.zlu-trbovlje.siin Facebooku profilu.

Zasavska ljudska univerza z vami že več kot 50 let!

Več:

653 kBZloženka

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top