Z e-kolesom TRajBi po Trbovljah

Občina Trbovlje je danes v uporabo predala prvi sistem izposoje električnih koles v Zasavju –  TRajBi, ki je del vizije trajnostne mobilnosti občine. Z današnjim dnem je možna tudi registracija uporabnika, ki jo lahko delno opravite na terminalu, aplikaciji ali osebno na izdajnem mestu – v kavarni Zavoda za mladino in šport Trbovlje ter Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje.

Uporabniške podatke (kartico) in številko PIN za uporabo sistema TRajBi prevzamete na izdajnem mestu, na katerem tudi podpišete pogodbo. Ob registraciji je potrebno priložiti osebni dokument, številko osebnega telefona in davčno številko ter poravnati letno članarino, ki znaša 10 €.

Pomembno je, da uporabniki svojo kartico TRajBi in uporabniške podatke skrbno shranite. Številke PIN ne hranite skupaj s kartico in tako preprečite neželene zlorabe vaše kartice, v primeru, da pride do njene izgube. Kartica je namreč neprenosljiva, za vsakršno zlorabo pa je kriv izključno uporabnik. Izgubo, krajo kartice ali uporabniških podatkov nemudoma sporočite na kontaktno številko 070 643 966.

Nikar ne čakajte predolgo z registracijo v sistem, saj le prvih 100 registriranih uporabnikov prejme bogato promocijsko darilo. Naredite nekaj dobrega za okolje in vaše zdravje in se s kolesom TRajBi popeljite skozi naše mesto.

Uporabnikom bo v začetnem obdobju izposoja koles na voljo brezplačno, lokacije, kjer si boste e-kolesa TRajBi izposodili pa so pri Zdravstvenem domu Trbovlje, Zavodu za mladino in šport Trbovlje, mestnem parku in železniški postaji. Na vseh štirih točkah, kjer si bo možno kolo izposoditi oziroma ga vrniti, pa se bo, skladno z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov, izvajal video nadzor. Z njim želimo predvsem preprečiti morebitne zlorabe oziroma potencialni vandalizem.

Prijazno vabljeni, da preizkusite sistem TRajBi in Trbovlje spoznate še iz druge perspektive.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top