Vse teče v tri krasne

Čeprav je september še daleč, vas že sedaj obveščamo, da bo Regionalni center za razvoj v četrtek, 6. 9. 2012, organiziral brezplačno zaključno delavnico projekta Vse teče v tri krasne, ki jo bo vodil bivši direktor komuniciranja na Svetovni turistični organizaciji (UNWTO) v Madridu, sedaj direktor slovenskega turističnega predstavništva za Beneluks in Francijo v Bruslju, g. Rok Klančnik.

Na delavnico ste vabljeni vsi predstavniki občin, javnih institucij, zasebnih ponudnikov, gostincev, društev in posameznikov, ki se ukvarjate s turizmom ali z dejavnostmi, ki so pomembne za razvoj turizma v Zasavju. Zaželjeni ste predvsem tisti, ki ste polni idej, s katerimi želite prispevati k zagonu turizma v Zasavju. Kot opozorilo pa velja omeniti, da gre za delavnico in ne za predavanje, zato vabljeni vsi, ki ste pripravljeni skupaj z nami vihariti možgane, da bi nam Zasavje čim prej uspelo uvrstiti na turistični zemljevid Slovenije.

O podrobnostih delavnice boste obveščeni v drugi polovici avgusta, danes pa ste pozvani le, da si 6. 9. 2012 rezervirate čas za tri krasne, saj bo delavnica predvidoma trajala od 10. do 16. ure.

Za vse dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki 03 56 60 562 in 03 56 60 514 ali pišete po elektronski pošti na naslov andraz.malovrh@rcr-zasavje.si   ter jernej.lipar@rcr-zasavje.si .

Besedilo: Regionalni center za razvoj

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top