Vsa kulturno umetniška društva dobila nov bogat klubski prostor za ustvarjanje

Društvo za promocijo umetnikov 5.40 Project je z 21.6. 2012 začelo delovati v zasavski klubski prestolnici Flash Club Trbovlje. Zoran Bravec, lastnik kluba je ponudil svoj razkošen klubski prostor društvu 5.40 Project za organiziranje različnih kulturno-umetniških dogodkov oziroma vsem kulturnim in umetniškim društvom za koriščenje prostora za različne delavnice, dogodke in predstavitve. Tako so sedaj vsa kulturno umetniška društva dobila nov bogat klubski prostor za ustvarjanje, delovanje in predstavitve svojega delovanja širši javnost. 

Tako se je drastično spremenila klientela kluba, nekdaj svetovno znane balkanske pevce in pevke, so izpodrinili novodobni elektronski in plesni ritmi, obarvanimi z najrazličnejšimi umetniškimi predstavitvami neskončnih razsežnosti. Klub je postal zatočišče umetnikov, svobodomislecev, nadobudnežev najrazličnejših področij tudi poslovnežev.

Bogata in razkošna klubska katedrala je odprta tako v dnevnem kot v nočnem času in lahko sprejme do sedem sto obiskovalcev.

Društva, zavodi in druge nevladne organizacije lahko torej ob predhodni najavi na emal: promocija5.40@gmail.com rezervirajo prostor brez najemnih stroškov. Podjetjem pa nudi skromno najemnino za razne poslovne predstavitve ter jim s svojo umetniško lučjo pomaga narediti predstavitve poslovnih priložnosti nepozabne.

Nekdaj razvpita klubska scena v središču nekdaj bogatega rudarskega mesta postaja takorekoč sinonim hedonizma.

Društvo za promocijo umetnikov 5.40 Project

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top