Vpis v Vrtec Trbovlje

Redni letni vpis v Vrtec Trbovlje za šolsko leto 2014/2015 poteka na upravi, v enoti Pikapolonica, od 24. 2. do 7. 3. 2014.

 

Dragi otroci in spoštovani starši, vljudno vabljeni na teden odprtih vrat, ki bo v času od 24. do 28. 2. Otroci in strokovne delavke vas pričakujejo med 9. in 11. uro. Pridružili se jim boste pri različnih aktivnostih, spoznali boste, kaj vse ustvarjajo, na kakšen način otroci pridobivajo nove izkušnje in znanja, kaj ponujajo naša dobro opremljena igrišča. Za obisk v vrtcu morate imeti s seboj copate. Veseli bodo vsakega, ki se jim bo pridružil v tem času. Radi bodo odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

 

 

Tudi letošnje leto bo vpis v Vrtec Trbovlje zadnji teden v februarju in prvi teden meseca marca. Zadnja tri leta je sodelovala tudi komisija za sprejem, ki je s točkovanjem določila prednostni vrstni red vključitve otrok. Vsako šolsko leto nam uspe vključiti večino otrok. Največ prostih mest bi potrebovali za malčke od prvega do tretjega leta starosti. Starši, katerih otroci so rojeni v jesensko-zimskem času, bi želeli otroka vključiti tudi med šolskim letom, kar pa skoraj ni mogoče, ker ni prostih mest. Poleg vpisov se srečujemo vsako leto tudi z izpisi otrok. Tako posamezni starši odstopijo že pri podpisovanju pogodbe, drugi izpišejo otroka zaradi zdravstvenih ali drugih težav.

 

Razveseljivo je, da se otroci v vrtcu dobro počutijo, se marsičesa naučijo in sklepajo nova prijateljstva v širšem socialnem okolju. Večina staršev je zadovoljna s strokovnim delom vzgojiteljic, z opremo igralnic s kakovostnimi didaktičnimi sredstvi.

 

Gordana Vranešič, ravnateljica

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top