VGC Zasavje: Hura, počitnice so tu!

Dragi starši, tudi to poletje vam ni treba skrbeti. Otroke lahko vsak dan vključite v bogat brezplačen počitniški program.

V Večgeneracijskem centru Zasavske ljudske univerze smo se  potrudili ter vam pripravili pester in zanimiv počitniški program. Povezali smo se z Društvom prijateljev mladine Trbovlje in Mladinskim centrom Hrastnik ter poskrbeli, da boste med počitnicami vsak dan počeli kaj zanimivega. Počitniški program bomo izvajali v Zagorju, Trbovljah in Hrastniku, kjer bodo različne ustvarjalne delavnice in družabne igre za otroke.

OBVEZNE PRIJAVE 
Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 031 617 335 ali nam pišite na mojca.kropivc@zlu.si.  Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

TRBOVLJE – Društvo prijateljev mladine

Na počitniške aktivnosti, ki bodo potekale v okviru Društva prijateljev mladine Trbovlje, se lahko prijavite na naslednji povezavi.

 

ZAGORJE OB SAVI – Pred ZLU Cankarjev trg 4

Za več informacij nas pokličite na 03 56 55 131, 031 617 335 ali nam pišite na mojca.kropivc@zlu.si.  Prijavite se lahko tudi prek spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

 

HRASTNIK – Mladinski center Hrastnik

Za počitniške aktivnosti, ki bodo potekale v Hrastniku, se obrnite na Mladinski center Hrastnik, na tel. št.: 01 320 60 85 ali pa pišite na mail: info@mch.si

 

 

Vse aktivnosti so za udeležence brezplačne!

Če vas še kaj zanima, z veseljem poklepetamo z vami po telefonu 03 56 55 131, 031 617 335 (Mojca Kropivc) ali prek e-pošte mojca.kropivc@zlu.si.

Del teh aktivnosti se financira iz Evropskega kmetijskega sklada RS za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Operacija Večgeneracijsko središče Zasavje je nastala s finančno pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Za vsebino informacij odgovarja Zasavska ljudska univerza. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

VGC Zasavje

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top