Velikonočna stojnica Lion `s kluba Trbovlje za poletno letovanje trboveljskih otrok z Društvom prijateljev mladine Trbovlje

V dogovoru z Društvom prijatelje mladine smo člani Lion´s  kluba Trbovlje, že drugič organizirali »Velikonočno stojnico«, kjer smo menjali velikonočne pirhe z okrasjem in oljčnimi vejicami, za prostovoljne prispevke, ki jih namenjamo trboveljskim otrokom iz socialno de-priviligiranih družin, za poletno počitniško letovanje na morju.

Stojnica je z živo pisanimi velikonočnimi okraski in zelenjem vabila v soboto, 31. marca dopoldan. S svojimi ročnimi spretnostmi so veliko pripomogli tudi člani Medgeneracijskega društva Upanje, ki so poskrbeli za ekološko barvanje pirhov z naravnimi sestavinami in izdelavo ličnih papirnatih košaric. Za veselo vzdušje pred Trgovino Spar Trbovlje, ki nam je prijazno odstopila predprostor in električno napeljavo, so poskrbeli učenci zabavnega in narodno zabavnega ansambla Glasbene šole Trbovlje.

Ljudi dobre volje pa so v imenu svojih društev in organizacij nagovarjale Lavra Izgoršek, Darka Rožič, (DPM Trbovlje), Katja Mikula (Glasbena šola Trbovlje in Lion ` s klub Trbovlje), Marjana Kralj, Ana Holc, Katja Jerančič, Dusan Borovsak (Medgeneracijsko društvo Upanje)

 

Zapisala KATJA MIKULA

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top