Več kot 100 brezplačnih prireditev v maju – Teden vseživljenjskega učenja

V maju 2014 bodo v Zasavju že trinajstič po vrsti potekale brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja -TVU.

Gre za vseslovenski dogodek, ki poteka že od leta 1996 na pobudo Andragoškega centra Slovenije. Zasavska ljudska univerza je letos k sodelovanju pritegnila 27 različnih ustanov, zavodov, društev, s katerimi bomo pripravili več kot 100 zanimivih brezplačnih aktivnosti. Tako bomo skupaj promovirali idejo vseživljenjskega učenja. Naj bo mesec maj čas za spremembe – storite nekaj zase in se pridružite prireditvam ob Tednu vseživljenjskega učenja 2014.
Vas zanima kaj vse se bo dogajalo med 5. in 30. majem v Zasavju? Potekale bodo BREZPLAČNE računalniške in jezikovne delavnice, predavanja s področja zdravega načina življenja, samooskrbe, sprostitvene delavnice, predavanja kako varčevati v gospodinjstvu, kako se lotiti obnove stavb, da bomo prihranili pri energiji… Večina dogodkov je zbranih v koledarju prireditev TVU 2014, ki ga najdete na prenovljeni spletni strani www.zlu-trbovlje.si in Facebooku.
Vabljeni!

 

tvu_2014_ZLOŽENKA

 

Vljudno vabljeni na praktično predstavitev

PRISTOP K OBNOVAM STANOVANJSKIH STAVB IN PRIMERI DOBRIH PRAKS

Vse več lastnikov in najemnikov se odloča za energetske obnove svojih stavb. Na predavanju boste izvedeli na kaj moramo biti pri tem pozorni in kako se projekta lotiti celovito, da si z obnovo znižamo stroške in povečamo kakovost notranjega okolja. Predmet predstavitve bo tudi prioritetna lista ukrepov za znižanje rabe energije in zagotavljanje zdravega in udobnega notranjega okolja.  Predavatelj mag. Jure Vetršek  je  zasavčan, prihaja iz Inovacijsko-razvojnega inštituta Univerze v Ljubljani. Rad deli svoje znanje in izkušnje.

KDAJ: PONEDELJEK, 19.5. 2014, od 18.00 do 19.00
KJE: TRBOVLJE, Delavski dom, Trg svobode 11 a, Slavčkova soba

 

KDAJ: ČETRTEK, 22.5. 2014, ob 18.00 do 19.00
KJE: HRASTNIK, Knjižnica Antona Sovreta, Trg Franca Kozarja 7
OBISK JE BREZPLAČEN!

Zaželjene so predhodne  prijave na tel. št. 03 56 31 191 ali elektronski naslov valentina.uran@guest.arnes.si

TVU Energetska obnova

 

tvu2014

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top