Vabljeni na dogodke v Delavskem domu Trbovlje

Vabljeni na prihajajoče dogodke v Delavskem domu Trbovlje.

Vukašin Šobot, fotografska razstava

Vabljeni na otvoritev fotografske razstave Vukašina Šobota, ki bo 23. februarja, ob 18. uri, v avli Delavskega doma Trbovlje.

Pogovorni večer s Simono Solina

Gostja tokratnega homo S sapiensa, pogovornega večera s Simono Solina, bo Anita Ogulin.

Vabljeni v četrtek, 23. februarja, ob 20. uri v kavarno DDT.

 

Počitniške kino matineje

 

RELIK Trbovlje: razstava ob dnevu žena

Društvo revirskih likovnikov RELIK vas vabi na odprtje razstave ob dnevu žena, ki bo v torek, 7. marca ob 17. uri v stari galeriji Delavskega doma Trbovlje. Razstava bo na ogled do 22. marca.

 

Proslava ob dnevu žena

Vabljeni v torek, 7. marca, ob 18. uri v gledališko dvorano DDT. Vstop prost.

 

Un`s Trboul – koncert

Darilo ženskam, ki ga bodo podarili s šopkom slovenskih narodnih pesmi možje Vokalne skupine Un’s Trboul. Vabljeni v torek, 7. marca, ob 19.30 v kavarno DDT. Vstop prost.

Moški so z Marsa, ženske so z Venere

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, vas bo na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić, vsem dobro poznan po svojem pronicljivem opažanju in zbadanju. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« pomagal igralec in režiser Gašper Tič. Sreda, 8. marec 2017, ob 20. uri v gledališki dvorani DDT.

Miška na potepu

Lutkovna predstava Gledališča Makarenko bo otroke poučila o drugačnosti, pravem prijateljstvu in dokazala, da je biti samosvoj lahko tudi prednost. Vabljeni v kino dvorano DDT, v soboto, 11. marca 2017, ob 10.30 (abonma in izven).

 Gledališče – komična drama: DEMOKRACIJA!

Vabljeni na ogled komične drame DEMOKRACIJA!, v izvedbi SNG Drame, Ljubljana. Trajanje: 1 ura in 55 minut (ima en odmor), igrajo: Jernej Šugman, Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Silva Čušin, Barbara Ribnikar.

Gledališka dvorana DDT, v torek, 4. aprila 2017, ob 19.30, za abonma in izven.

 

Živa Agrež: Svetloba in barve Toskane

Vabljeni na ogled slikarske razstave Žive Agrež Svetloba in barve Toskane od 13. do 26. februarja v Staro galerijo Delavskega doma Trbovlje.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top