Vabilo za sodelovanje v 9. krogu Partnerstva za spremembe

Partnerstvo za spremembe, nacionalna platforma sodelovanja, znova na široko odpira vrata in išče nove izzive in nove priložnosti za sodelovanje za boljši jutri. Ponovno vas vabimo, da se nam tokrat v že v 9. krogu pridružite vsi, ki imate željo spreminjati družbo in poslovno okolje na bolje in ki verjamete v moč sodelovanja in povezovanja.

Letos sodelujemo PROAKTIVNO! Ker je za spremembe in uspehe v družbi nujno potrebno sodelovanje, izmenjava znanj in odprt dialog. Ker lahko samo skupaj spremenimo svet na bolje. Vabimo vas, da se nam na tej poti pridružite.

Tudi letos vabimo vse organizacije (gospodarska združenja, občine, nevladne organizacije, javne in zasebne zavode, ustanove, organe javne uprave, izobraževalne in znanstvene inštitucije, …) ali skupine najmanj 3 podjetij, ki verjamejo v odgovornost, inovativnost in sodelovanje ter imajo idejo, kako naša življenja, družbo in poslovno okolje narediti še boljše.

Upamo, da boste sprejeli izziv in se nam pridružili, saj bomo tako skupaj krepili Partnerstvo za spremembe in dokazali moč sodelovanja.

Več informacij o Partnerstvo za spremembe 9.krog (KLIK) in Prijavnica (KLIK) tukaj.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top