VABILO: sejem Natura A-A

Turistično društvo Trbovlje vas vabi

NA SEJEM NATOUR ALPE – ADRIA 2018, V SOBOTO, 3. februarja 2018

 

 

Kot vsako leto, tudi letos Turistična zveza Slovenije organizira sejem Natura A-A na GR v Ljubljani, kjer se bodo predstavili Turistično društvo Trbovlje, Rudarski muzej Kisovec ter Delavski dom Trbovlje z virtualnim muzejem. Na sejmu  promovirajo številni ponudniki iz cele Slovenije in še izven meja. Z degustacijami so prisotni priznani vinarji, vseh vrst predelovalci  suhih mesnin, sira, žganja, suhega sadja in raznih zelišč in še mnogo dobrot. Iz sejma ne bo šel nihče niti lačen niti žejen. Turistično društvo bo organiziralo avtobusni prevoz iz Hrastnika. Trbovelj in Zagorja.

Ob 10.45 uri bo avtobus odpeljal Izpred blagovnice Hrastnik. V Trbovljah bo avtobus odpeljal od Komunale ob 11,00 uri in pobiral potnike na vseh avtobusnih postajah v Trbovljah in ob 11.30 uri bo avtobus odpeljal izpred Gasilskega doma v Zagorju. Poleg sejma si boste lahko ogledali tudi uprizoritev SKOK ĆEZ KOŽO, katero bo odigrala Zagorska skupina knapov. Z nami bo tudi PERKMANDELJC z svojo MANDIKO.

Ob 18 uri se odpravimo domov z lepimi spomini in če boste razpoloženi se lahko ustavimo še na Trojanah.

Cena zanimivega  izleta znaša  12,00 EUR-ov. V ceno so vključene brezplačne degustacije z mnogimi ogledi, vstopnico za sejem in avtobusni prevoz.

Prijave zbiramo najkasneje do 25. januarja 2018 v Turističnem društvu vsak dan od 8. ure do 13. ure ali na tel. 041 899 960 (Mici), do zasedbe mest na avtobusu.

PRIDRUŽITE SE NAM NE BO VAM ŽAL!

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top