Vabilo na Štilčke Štilčkov

Štilčki Štilčkov, NadŠtilčki, Štilčki, da te kap, legendarni Štilčki, retrospektivni Štilčki, Štilčki, kot jih še ni bilo. In jih verjetno tudi nikoli več ne bo. Ker kolikokrat v življenju pa se zgodi, da hkrati praznujemo petdeset letnico gledališča in obeležujemo osemnajste Štilčke?

 

Gre za dva jubileja, na katera smo strašno ponosni, in zaradi katerih smo motivirani za več! Več ustvarjalnosti, več akcije, več vaj, več smeha! Zato smo opravili težko domačo nalogo in iz vseh dosedanjih Štilčkov izbrali po eno najboljšo točko! Štilčki, kot jih še ni bilo, predstavljajo mozaik najboljših točk preteklih 18 let. Smeha, dobre volje in pozitivne energije ne bo manjkalo!

Vabimo vas na superlativen kulturni večer v Dom Svobode, kjer vas bodo s smehom objeli člani Mladinskega gledališča Svoboda Trbovlje! Predstavo bomo odigrali dvakrat in sicer v petek, 29. 5. 2015, in v soboto, 30.5. 2015, obakrat z začetkom ob 19.30.

Vstopnice lahko rezervirate prek Facebook strani MGSTrbovlje ali prek e-pošte stilcek@gmail.com. Cena vstopnice je 7€, za člane Kluba B 2€. Blagajna Doma Svobode bo odprta od ponedeljka, 25.5., do četrtka, 28.5., med 17. In 19. uro, na dan predstav pa eno uro pred začetkom predstave.

 

Eden drug’mu ogenj dajmo (A.T. Linhart)

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top