VABILO: MULTIMEDIJSKA PLESNA DOBRODELNA PREDSTAVA

Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter. Z gledališkim plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, smo ustvarili predstavo, ki se dotika tistih, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse – vzame pogum, smeh, čas … ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Plesna predstava, ki jo pleše dvanajst plesalcev in plesalk skozi zgodbo in gib nagovarja gledalce in opozarja na bolezen, ki med nami tiho vdira v naša življenja inda razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Izkupiček predstave bomo donirali ustanovi Mali vitez, fundaciji za pomoč mladim, ozdravljenim od raka.

Predstava je doživela velik uspeh po Sloveniji in ima za seboj že 18 uprizoritev, bila pa je tudi nominirana v glasovanju za Naj plesni dogodek 2017 v okviru izbora Naj plesne zvezde 2017.

Informacije: www.katjadancecompany.com e-mail: katjadanceco@gmail.com

informacije in prodaja vstopnic: Vstopnice po 10 EUR so naprodaj na blagajni DDT. Rezervacije in informacije na telefonski številki 03/56-33-482 (blagajna) ali e-naslovu blagajna@dd-trbovlje.si.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top