Vabila na družinske dneve Mladinskega centra Trbovlje

Mladinski center Trbovlje tudi v letošnjem letu prireja družinske dneve v trboveljskem mestnem parku.

Ko se bo dan prevesil v popoldne, se bodo na cvetočih travnikih pojavile krhke vile in zasanjane žalik žene. Otroci in starši se jim lahko pridružite na ustvarjalnih delavnicah v Mestnem parku Trbovlje, ki bo v petek, 17.4., od 16. do 19. ure. Skupaj bomo izdelovali oblačke, cvetlične venčke, volnene vile in čarobne paličice ter ustvarjali ob kratkih zgodbah. Vabljeni!

Spomladansko vreme in prebujanje narave bosta iz spanca priklicala tudi nerodne velikane, skrivnostnega povodnega moža in celo samega mrzliškega zmaja. Otroci boste lahko skupaj s starši v družbi pravljičnih junakov ustvarjali pred MCT, v soboto, 25.4., od 10. do 12. ure. Izdelali boste lahko svojega papirnatega velikana ali zmajevo pokrivalo, nato pa prisluhnili zgodbam povodnega moža in mu pomagali pri lovljenju ribic.

Ko se nad dolino počasi začenjajo spuščati popoldanske koprene in se popoldne preveša v večer, na plano pokukajo zvedave čarovnice, nagajivi škratje in kumski orel. Z vami se bodo družili na zadnjem družinskem dnevu pred pravljičnim festivalom, ki bo v četrtek, 30.4., od 16. do 19. ure v Mestnem parku Trbovlje. Otroci boste lahko skupaj s starši izdelovali čarovniške paličice in škratove hiške ter prisluhnili skrivnostim pravljičnih bitij.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top