V Trbovlje prihaja Bolšji sejem

V predalu imaš skrito denarnico, ki je sicer lepa, vendar imaš novo. Police se lomijo pod raznimi okraski, ki služijo le nabiranju prahu. V omari je knjiga, ki si jo prebral/-a že tolikokrat, da je ne boš več. Otroci so prerastli igrače, ki samevajo v kleti. Prenovil/-a si stanovanje, vendar je prejšnje pohištvo popolnoma ohranjeno… Lastiš si stvari, ki jih ne potrebuješ, hkrati pa bi ti vsak euro prišel prav?

Ali pa si samo želiš preživeti prijetno jesensko nedeljo z druženjem in dobro glasbo? Hkrati pa malo ‘pofirbcat’, kaj se prodaja in kupiti nekaj, kar prej sploh nisi vedel, da si želiš imeti? Prijazno te vabimo, da prideš na Bolšji sejem, ki bo potekal v nedeljo, 29. septembra na mestni tržnici v Trbovljah! Sejem bo trajal od 8. do 18. ure. Poleg pestre ponudbe ‘bolšjih prodajalcev’, bomo za jesensko in prijetno atmosfero poskrbeli tudi s kostanjem in čajem.

Pozabili pa nismo tudi na najmlajše obiskovalce, ki jih bodo zabavali animatorji iz Društva prijateljev mladine na otroških delavnicah!

Najem mize za prodajo stane 5€. Rezervacije miz sprejemamo na:

Pohiti, saj so mesta omejena!

Dogodek na Facebooku

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top