V sezono 2018/19 z optimizmom in nekaj novostmi

ČLANSKO MOŠTVO

Lansko sezono je članska ekipa RD Rudar zaključila na odličnem 6. mestu. Skozi sezono se je forma članski ekipi dvigala, kar kaže tudi neporaženost domače dvorane v drugem delu prvenstva. Za mlado ekipo, sestavljeno pretežno iz domačih fantov, katerim pomaga nekaj okrepitev, je to zelo lep uspeh.
Tudi v letošnjo sezono se fantje podajajo v enaki zasedbi, upokojil se je le kapetan Frece, moštvu pa se je poleg talentiranih domačih kadetov Markoška in Jagra pridružil Urh Sitar, sicer član mladinske ekipe RK Celja Pivovarne Laško. Tudi strokovna podpora ostaja enaka. Tako te mlade fante še naprej usmerja Jaka Keše, ob pomoči vodje moštva Zvoneta Škrabarja.

Ekipa je resnično mlada, saj najstarejši trije štejejo 26 let, ostali so vsi vsaj tri ali več let mlajši. Prav mladost in razigranost sta aduta letošnje ekipe RD Rudar, ki meri na končno uvrstitev med prvih pet. Trenutno večjih težav s poškodbami ni, manjše so se že sanirale. Srečno v sezoni 2018/19!

V petek, 14.09.2018 ob 19.00 uri, v Dvorani Polaj članska ekipa začenja novo sezono. V goste prihaja ekipa Brežic.

MLAJŠE SELEKCIJE

Pri mlajših selekcijah bo RD Rudar nastopalo v naslednjih starostnih kategorijah: MLADINCI, STAREJŠI DEČKI A, MLAJŠI DEČKI A, MLAJŠI DEČKI B, MLAJŠI DEČKI C, MINI ROKOMET in ROKOMETNI VRTEC. Vse ekipe že trenirajo po ustaljenih urnikih in pod strokovnim vodstvom domačih trenerjev. Tekom sezone bodo tekmovali pod okriljem panožne športne zveze RZS za naslove državnih prvakov v posameznih kategorijah. Določene selekcije se bodo udeležile tudi enega mednarodnega turnirja, mini rokomet tekmuje v Zasavski mini rokometni ligi.

SEZONSKE VSTOPNICE

Na prvi tekmi bodo v prodaji tudi sezonske vstopnice.

REKVIZITI RD RUDAR – NOVOST!

Ena izmed novosti letošnje sezone je tudi ponudba rekvizitov RD Rudar. Na voljo je kar nekaj artiklov z grbom RD Rudar. Na voljo sta dve vrsti majic (navadna in z elastanom), dva dežnika (črn in črno zelen), nogavice, copati in kapa s šiltom. V prihajajočih krogih bomo to ponudbo dopolnili še z notesom, vžigalnikom, kemičnim svinčnikom, zimsko kapo in brisačo. Artikle si boste lahko ogledali, pomerili in naročili. Rekvizite je društvo pripravilo v sodelovanju z sponzorjem ZIMSKEKAPE.SI. Vljudno vabljeni k nakupu omenjenih rekvizitov!

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top