V letu 2014 ŠD Felix tudi s članicami

V letu 2014 bo Športno društvo Felix Zasavje nastopilo tudi v članski kategoriji. V torek je upravni odpor kluba sprejel odločitev o prijavi članske ekipe v 2. SKL.

V Zasavju bodo tako lahko prvič ljubitelji košarke spremljali tudi žensko člansko košarko. ŠD Felix Zasavje je tako potreboval nekaj več kot štiri leta, da je sestavil člansko ekipo. Letošnji dobri rezultati kadetske ekipe so samo še pripomogli k lažji odločitvi o sodelovanju v članskem tekmovanju. V naslednjih dneh se bodo klubu pridružile še nekatere starejše igralke ter tako poskrbele še za dodatno kakovost v ekipi.

Za nastop v 2. SKL za članice so se med drugim odločili tudi naslednji klubu: AJM Maribor, ŽKK Kranjska Gora, ŽKD Ilirija, ŽKD Ježica, ŽKD Črnomelj, ŽKK Krka in seveda ŠD FELIX ZASAVJE.

Žreb tekmovanja bo v sredo, 18.12.2013, ob 13.00 v prostorih sejne sobe Košarkarske zveze Slovenije.

Po skoraj 4. letih se bo v športni dvorani Polaj ponovno igrala članska košarka. Ekipa članic ŠD Felix Zasavje bo sestavljena iz zasavskih deklet in verjamemo, da bo ekipa deležna podpore tako iz tribun kot tudi iz zasavskih podjetij ter občin.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top