V Društvu upokojencev Trbovlje skrbijo za računalniško znanje starejših

Ker v Društvu upokojencev Trbovlje, želimo da računalnik in internet uporablja čim več starejših ljudi, smo v društvu upokojencev ponudili brezplačne individualne računalniške informacije za vse ki bi se radi naučili računalniškega znanja, ali pa le dopolnili svoje računalniško znanje. Na ta način jim želimo približati informacijsko tehnologijo, brez katere danes skoraj več ne gre.

 

Z individualnimi računalniškimi informacijami smo pričeli v ponedeljek 21.07.2014, izjemen interes zasavskih upokojencev in upokojenk in njihovo izjemno zadovoljstvo pa nam kaže, da smo se računalniškega opismevanja lotili na pravi način.

 

V dosedanjih računalniških informacijah je udeležence najbolj zanimalo kako se uporablja program Word, kako oblikujemo besedilo, kako ga shranimo v mapo na računalniku, in kako besedilo ki smo ga napisali tudi natisnemo.

Veliko zanimanja je bilo tudi glede elektronske pošte. Kar nekaj uporabnikom smo ustvarili njihov e poštni naslov, jim pokazali kako poslati elektronsko poštno sporočilo, kako pregledamo prejeto pošto.

 

Individualne računalniške informacije potekajo vsak dan v prostorih društva upokojencev Trbovlje, od ponedeljka do petka od 8-16 razen v sredo, ko smo vam na voljo od 12 do 16 ure.

Ker je zanimanje veliko pa je potrebno predhodno naročilo na telefonski številki ki je objavljena na vhodu društva upokojencev Trbovlje.

Individualne računalniške informacije vodim Metoda Jelen, strokovna sodelavka zasavske in posavske pokrajinske zveze društev upokojencev, in vam bom z veseljem naučila novega računalniškega znanja.

 

Individualne brezplačne računalniške informacije so namenjene vsem zasavskim upokojencem in upokojenkam zato lepo vabljeni v društvo upokojencev Trbovlje!

 

1024px-Computer-aj_aj_ashton_01.svg

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top