V četrtek, 6. septembra, pričnemo z deli na cesti do Vrtca Pikapolonica!

V četrtek, 6. septembra se pričnejo pripravljalna gradbena dela na cesti do Vrtca Pikapolonica. Zaradi del bo na na odseku od Zdravstvenega doma Trbovlje do Vrtca Pikapolonica, v času od 6.30 ure do 17.30 ure občasna popolna zapora. Izven tega časa bo cestna normalno prevozna.

Prošnje in želje staršev, ki vodijo svoje otroke peš do enote Vrtca Trbovlje Pikapolonica, in tudi marsikaterih ostalih občanov, bodo končno uslišane. Za letošnje leto je na tej lokaciji predvidena izvedba rekonstrukcije ceste in pločnikov, v letu 2013 pa še ureditev parkirišča in prekritje potoka Brežnik. Rekonstrukcija cestnega odseka v skupni dolžini 300 metrov vse do enote Pikapolonica Vrtca Trbovlje sicer predvideva: razširitev cestišča, obnovo in novogradnjo vseh komunalnih vodov, obnovo cestnega telesa z zaključnim slojem, dograditev hodnika za pešce, izvedbo parkirišč, delno obnovo hudourniškega vodotoka Loke in ureditev vseh površin na tem območju.

V četrtek, 6. septembra se pričnejo pripravljalna gradbena dela na tej cesti. Zaradi del bo na na odseku od Zdravstvenega doma Trbovlje do Vrtca Pikapolonica, v času od 6.30 ure do 17.30 ure občasna popolna zapora. Izven tega časa bo cestna normalno prevozna.

Vse, ki to pot uporabljate, prosimo za strpnost in razumevanje do zaključka del, ko bomo, upamo, vsi bolj zadovoljni.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top