Urša Haberl je bila izbrana za naj športnico Hrastnika

V petek, 3. februarja, je v Hrastniku potekala 40. prireditev »Večer športa«, kjer so izbrali najuspešnejše športnike preteklega leta v občini Hrastnik ter podelili priznanja za tekmovalne dosežke v letu 2016.

Za še eno izmed lovorik je poskrbela Urša Haberl, ki so jo izbrali za najuspešnejšo športnico preteklega leta v občini Hrastnik. V lanskem letu je Urša postala zmagovalka svetovnega pokala, bila uvrščena na prvo mesto svetovne karate lestvice, osvojila srebrno medaljo na Balkanskem prvenstvu, peto mesto na Evropskem mladinskem prvenstvu ter postala državna prvakinja posamezno in ekipno. Družbo na podelitvenem odru ji je delal prejemnik olimpijske medalje v kajaku na divjih vodah, Peter Kauzer, ki je bil izbran za športnika leta v Hrastniku. Ekipa lanskega leta so postali rokometaši iz Dola, ki so se uvrstili med prvoligaše. Nagrade njim je podelil župan Hrastnika, gospod Miran Jerič.

Na prireditvi so bila podeljena tudi priznanja za tekmovalne dosežke v letu 2016. Iz našega kluba so za svoje rezultate v preteklem letu priznanja prejeli Barbara Haberl, Sabina Fazlič in Ervin Salkič.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top