Turistične novice

Turistično informacijski center Zasavje obvešča:

Utrinki z izleta v Perkmandeljčevo kraljestvo

Za tiste, ki nas niste spremljali na socialnem omrežju Facebook vam posredujemo spletno povezavo do slik Perkmandeljčevega kraljestva, ki smo ga s skupino izletnikov obiskali v soboto, 16.2.

Album si lahko pogledate na: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.213589542115488.51351.100003933326366&type=1

TIC Zasavje v marec z novo spletno stranjo

V marcu bo pričela delovati nova spletna stran Turistično informacijskega centra Zasavje. Na spletni strani boste lahko prebirali najnovejše turistične novice, predstavljeni bodo naši kraji – Hrastnik, Trbovlje in Zagorje; spletna stran pa bo vsebovala tudi rubriko »Spominki«, v kateri bodo predstavljeni različni spominki, ki predstavljajo našo regijo. Manjkala pa ne bo galerija in pa rubrika s turističnimi programi, da bodo bralci spletne strani lahko dobili idejo, kam se odpraviti po Zasavju.

Trgovina s spominki v Lovskem gradiču

TIC Zasavje bo v sodelovanju s Turističnim društvom Trbovlje v Lovskem gradiču v prihodnjem mesecu odprl trgovino s turističnimi spominki.

V začetku februarja smo pozvali izdelovalce spominkov, da nam predstavijo svoje izdelke ali pa ideje za izdelovanje spominkov. Nabrali smo precej zanimivih spominkov, ki ji bomo od marca naprej prodajali v prodajalni s spominki v Lovskem gradiču. Trgovina bo odprta od torka do sobote in sicer od 10.00 do 14.00 ure ter ob prireditvah v samem gradiču ali najavljenih skupinah. Prodajalna s spominki pa ne bo imela samo turističnega pomena, da lahko skupine obiskovalcev kupijo izdelek iz naše regije, vendar ima velik pomen sodelovanja z različnimi zasavskimi društvi in samostojnimi podjetniki, da lahko svoje izdelke dajo v prodajo, katere lahko kupijo tudi prebivalci lokalne skupnosti.

Turistično informacijski center Zasavje

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top