Tudi mali Erazem Avelam potrebuje vašo pomoč!

Živjo, moje ime je Erazem Avelam. Ob rojstvu sem utrpel pomanjkanje kisika, kar se je potem še malo bolj zapletlo v sledečem mesecu. Zdravniki mi niso napovedali nič lepega v mojem življenju. Rekli so mi namreč, da mi voziček ne uide, če bom sploh preživel.

Zelo sem vesel, da sta se ati in mami potegnila zame in se nista vdala. Pomagala sta mi z različnimi strici in tetami, ki so na meni izvajali različne terapije.

Zdaj pa potrebujem tudi vašo pomoč. Vse terapije na katere hodim stanejo kar nekaj denarja, ker pa ati in mami nista bogataša, mi vsega kar bi želela ne moreta privoščiti. Zato sta začela zame zbirati denar od dobrih ljudi. Nekaj ste ga že zbrali, za neka zdravila, ki so zelo draga in bi mi znala zelo pomagati pa ga potrebujemo še nekaj.

Vedite, da mi z vsakim Evrom pomagate pri tem, da zdravnikom dokažem, da so čudeži mogoči. Skupaj z atijem in mamico verjamemo v to, da bom enkrat hodil, da bom govoril in počel prav vse kar si bom zaželel. Če mi prav vsak od vas nameni zgolj en evro, se bo denarja zagotovo nabralo dovolj.

Fantje in dekleta z Gornje Radgone pa so mi pripravili prav posebno akcijo, katere zaključek bo v četrtek, 22. maja 2014, ob 17h pred MCT – Trbovlje. Več o dogodku lahko izveste na Facebook dogodku. Celotno zgodbo o meni pa lahko najdete na moji spletni strani.

Donirate mi lahko na sledeče načine:

  • Preko strani GoFundMe
  • Z nakazilom na Erazmov TRR račun pri delavski hranilnici:

SI56 6100 0000 7352 656
Erazem Avelam Munda
Košiše 2
1240 Kamnik

  • Nekaj donacij smo prejeli tudi po pošti, in sicer na naslov:

Erazem Avelam Munda
Trg revolucije 4
1420 Trbovlje
(naj vas dva različna naslova ne zmedeta, saj gre nekje za naslov kjer je prijavljen, drug pa je tam kjer prejemamo pošto, ker nam je bližji. Zaradi fizioterapij smo se preselili v Trbovlje.)

  • Lahko pa se dobimo tudi osebno, če Vam je tako ljubše in skupaj popijemo tudi kakšno kavo ali čaj. Za srečanje pa me prosim prej pokličite.

Zdravja vašim mislim in prizadevanjem dobri ljudje!

Vaš Erazem Avelam z družino

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top