Tudi GESŠ Trbovlje ima talent!

Šolska dijaška skupnost Gimazije in ekonomske srednje šole Trbovlje je v sredo, 25. aprila, za vse dijake GESŠ pripravila tekmovanje “GESŠ ima talent”. Na dogodek so se pripravljali kar dva meseca, začeli so s premišljeno promocijo v obliki plakatov po šoli, spletnega dogodka in videa, ki ima na YouTube-u že skoraj 1500 ogledov (GESŠ ima talent – promo).

Strokovno komisijo so sestavljali trije profesorji iz šole in sicer prof. Mateja Štrovs, prof. Aleksander Medveš in prof. Irena Kovač Gregorčič. Voditelja večera sta bila Neja Berger in Luka Jazbinšek.

Enega največjih dogodkov v zgodovini šole, ki je potekal v nabito polni šolski telovadnici, se je udeležilo več kot 200 dijakov, profesorjev in bodočih dijakov. Zaradi želje, da bi se prireditve udeležili tudi zunanji obiskovalci, je ŠDS v sodelovanju z GimTeam-om in ARNES-om pripravila tudi neposredni spletni prenos, ki ga je spremljalo okoli 150 ljudi.

Pri organizaciji dogodka so sodelovali ŠDS, GimTeam, novinarski krožek GobecNews, ki je poskrbel tudi za snemanje dogodka ter številni profesorji in delavci šole, ki so dogodku namenili kar nekaj svojih prostih ur.

Na dogodek se je prijavilo štirinajst kandidatov, štirje so še pred začetkom odstopili, preostalih deset pa se je v boj pognalo s pevskimi, glasbenimi in igralskimi točkami. V finale so se po odločitvi komisije prebili Kim Žekar (petje), Maruša Zmrzlak (petje) ter Matija Kozinc in Maruša Borovšak (pevsko-plesna točka). Končnega zmagovalca so izbrali gledalci v dvorani in tisti, ki so dogodek spremljali preko spleta. S skoraj stotimi glasovi je zmagala Kim Žekar iz 1. c, ki je zapela pesem Crazy for you. Za nagrado bo njen cel razred v sodelovanju z Vodnim mestom Atlantis prejel brezplačno kopanje v Atlantisu.

Na spodnji povezavi pa si lahko ogledate zmagovalko, Kim Žekar, ki jo je posnel in na spletu objavil eden izmed obiskovalcev. Posnetek večera bo v celoti objavljen na portalu gobecnews.si v naslednjih dneh.

http://www.youtube.com/watch?v=SZArudtax-w&feature=g-all-u

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top