»Trbovlje – včeraj, danes, jutri«

Lansko leto je v izvedbi nekaterih občanov na spletnem omrežju Facebook nastala skupina “Trbovlje nekoč”. Skozi mesece se je s pomočjo številnih občanov na tem mestu nabralo ogromno starih fotografij in zgodb občanov o življenju v Trbovljah. Nekatere izmed fotografij so tako doživele svojo prvo javno objavo.

Občina Trbovlje je ta projekt pozdravila in izrazila željo, da bi skupaj z iniciativo “Trbovlje nekoč” ter Mladinskim centrom Trbovlje pripravili večer pod zvezdami, kjer bi skupaj z gosti ob nekaterih starejših fotografijah podoživljali zgodbe in trenutke tistega časa. Želimo si, da se na enem mestu srečata preteklost, sedanjost ter prihodnost. Rezultat te pobude in sodelovanja je tako večer, poimenovan »Trbovlje – včeraj, danes, jutri«.

Gostje večera bodo:

Milan Cerinšek (avtor številnih fotografij Trbovelj, ki jih je v svojem življenju do sedaj zbral že več kot 5000), Marija Govejšek, Aleš Gulič ter predstavnik mlajše generacije Denis Lihič (mladinski delavec). Klara Gajšek bo nastopila z glasbeno točko, s tematiko, ki se navezuje na Trbovlje.

Vljudno vabljeni, da v petek 30.avgusta ob 19. uri na stopnišču med Mladinskim centrom Trbovlje in Delavskim domom Trbovlje, z nami delite svoje spomine, zgodbe, ki ste jih ustvarjali v Trbovljah ter poglede na prihodnost.

V primeru slabega vremena, se dogodek prestavi v DDT.

Na novičarskem portalu Sr(e)čno Trbovlje boste dogodek lahko spremljali tudi v živo prek video prenosa na tej povezavi.

trbovlje nekoc 3

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top