Trbovlje so preplavile rute!

Danes so Trbovlje preplavile rute. Na GESŠ Trbovlje so jih v sodelovanju s številnimi društvi, zavodi, prebivalci Zasavja zbrali več kot 5000! Izkupiček današnje akcije pa bodo namenili trem družinam v stistki. Do 17. ure popoldne so zbrali 7400 evrov. CNjihov cilj pa je 10.000 evrov.

Na GESŠ Trbovlje so danes za javnost zapisali:

V Zasavju živimo dobri ljudje. To danes dokazujemo na GESŠ Trbovlje. Dopoldanska razstava rut se je, kljub bojazni nekaterih, izkazala za več kot uspešno. Res, da nismo prodali vseh rut, a izkupiček je čudovit. Samo z rutami je zbranih več kot 7400 EUR, na Mini Miklavževem sejmu pa več kot 700 EUR. Dijaki in učitelji, zaslužite si vso pohvalo. Hvala vsem obiskovalcem, ki so radodarno prispevali za dober namen. Upamo, da vas bodo rute prijetno grele in da jih boste z veseljem nosili kot modni dodatek.

Vsi tisti, ki ste dopoldansko dogajanje zamudili, vabljeni danes ob 17.00 v Delavski dom Trbovlje, kjer se bo nadaljevala dobrodelna razstava rut, ob 18.00 pa bo zadonela pesem naših pevcev. Vstopnica za koncert je ruta, ki ste si jo izbrali v zameno za dobrodelni prispevek.

Nekaj posebnih rut smo izbrali za licitacijo, ko bo potekala med koncertom. Za dobro voljo in lepo pesem bo poskrbljeno. Pridite in se prepričajte na lastne oči in ušesa ;).

Zadali smo si visok cilj. Zbrati želimo 10 000 EUR in jih v celoti nameniti ljudem v stiski. Pridite in nam pomagajte. Ne pozabite, da danes dokazujemo, da nosimo v srcu dobroto.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top