Trbovlje se predstavljajo na najsodobnejši način!

Promocija občin, dogodkov, kulturne in zgodovinske dediščine se širi tudi na digitalne medije in splet. Na tem področju je Občina Trbovlje storila že veliko. Pojavljamo se na socialnih omrežjih (Facebook, Twitter), kot ena prvih in najbolj aktivnih občin v Sloveniji saj želimo biti občanom čim bližje z odgovori na njihova vprašanja, pobude in predloge. Tudi spletna stran občine je prilagojena za slabovidne z zvočnimi posnetki posameznih rubrik, z vtičnikom socialnega omrežja in drugimi dodatki.

Občina Trbovlje pa se bo odslej obiskovalcem predstavljala tudi z videom Trboveljčana Tomaža Praunseisa. Avtor je v videu ujel številne trenutke naše občine, zgodovine in kulturne dediščine. Video je bil posnet na različnih lokacijah v mestu in v okolici. Narejen je na najmodernejši način, ki se imenuje time-lapse, kar pomeni, da je sestavljen iz fotografij, ki so združene v video film. Za en kader videa je bilo potrebnih povprečno 200 fotografij, v videu pa je 40 prizorov, kar skupaj predstavlja kar 8000 fotografij! Video bo v prihodnjih dneh distribuiran v šole, muzej, Delavski dom Trbovlje, društva ter bo na voljo vsem, ki na kakršenkoli način skrbijo za promocijo naše občine izven naših krajev oziroma tudi tistim, ki v naši občini sprejemajo goste. Na ogled vam bo tudi na spletni strani občine ter preko drugih socialnih omrežij.

Video si lahko ogledate na povezavi: http://vimeo.com/50688252 .

Upamo, da vam bo všeč ter da ga boste z veseljem delili s prijatelji, domačimi ali tujimi gosti in z vsemi, ki morda niti ne vedo, kaj vse se skriva v naši dolini.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top