Trbovlje se bodo odele v praznično podobo

Vstopili smo v najlepši čas leta, ko mesta in domovi zasijejo v prazničnem vzdušju in številnih prazničnih lučkah, ki krasijo mestne ulice. Tudi letos bo naše mesto praznično okrašeno. Samo drevesa bodo letos okrašena z več kot 10 kilometri prazničnih luči.
Seveda pri tem ne smemo pozabiti vseh ostalih okrasitev, kot so svetleče krogle v parku Kulture pred pošto, velike svetleče smreke, ki bo krasila neposredno bližino krožišča v Trbovljah, prelepo pravljično vasico v mestnem parku ter druge praznične podobe, ki jih bo v prihodnjih dneh in tednih mogoče videti po našem mestu.

Lanski utrinki pravljične vasice, kakšna bo letos v soju prazničnih luči pa boste videli kmalu.

S sprehodom skozi Trbovlje, ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov, boste lahko zaužili praznično vzdušje in uživali v vseh čarobnih trenutkih najlepšega časa v letu. Ne glede na epidemijo, v kateri smo se znašli, se ne smemo predati malodušju in okrasitev mesta je najmanj, s čimer lahko prispevamo k prazničnem vzdušju, k nekaj optimizma za vse. Nenazadnje, naši najmlajši, ki so po navadi najbolj navdušenimi nad vsemi lučkami in okrasitvijo, ne bi smeli biti prikrajšani za čare decembra, saj niso nič krivi, da odraščajo v takšnem obdobju.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top