Trbovlje ponovno dokazale, da so prostovoljstvu prijazne

Občino Trbovlje je strokovna komisija Slovenske filantropije že četrtič zapored prepoznala kot prostovoljstvu prijazno mesto. Trbovlje so ena izmed 24 slovenskih občin, ki spodbujajo prostovoljstvo, zagotavljajo podporo delovanju prostovoljskih organizacij, soustvarjajo pozitivne družbene vrednosti prostovoljstva v lokalni skupnosti in skrbijo za promocijo prostovoljstva.
V okviru 21. Nacionalnega tedna prostovoljstva je Slovenska filantropija na Slovesni dan prostovoljstva, 25. maja 2020 razglasila prejemnike nazivov Junaki našega časa, Naj prostovoljec in Naj prostovoljka v javni upravi, Naj mentor in Naj mentorica prostovoljcev,  ter Prostovoljstvu prijazno mesto. Priznanje “Prostovoljstvu prijazno mesto 2020” je za Občino Trbovlje prevzela podžupanja Maja Krajnik.
Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem organizacijam in posameznikom v Trbovljah, ki s svojim delom spodbujajo in širijo prostovoljstvo, obenem pa želimo poudariti, da je naziv, ki ga je občina prejela že četrto leto zapored, tudi priznanje njihovemu delu, vztrajnosti in dobri volji. Zato hvala vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da občina Trbovlje ohranja naziv Prostovoljstvu prijazno mesto že od leta 2017.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top