Trbovlje in rokomet na poti v Rio 2016

Letošnja sezona je že povsem pri koncu in ko so vse moči in načrti uprti v naslednjo tekmovalno sezono, nas čaka nekaj povsem drugega, posebnega, veličastnega. Naši vzorniki, idoli, gonilno kolo slovenskega rokometnega ustroja in še marsikaj drugega, kakor lahko poimenujemo naše rokometaše, našo rokometno reprezentanco, pridejo na pripravljalno tekmo v Trbovlje. Ja, prav ste slišali, preden se dokončno poslovijo od Slovenije in jih pot zanese v daljnji Rio na olimpijski turnir, se bo slovenska rokometna reprezentanca pomerila z reprezentanco Tunizije (prav tako udeleženka olimpijskega turnirja) v Dvorani Polaj. 

RD Rudar je sicer relativno mlado društvo, ki že sedem let deluje v slovenskem rokometnem prostoru (po žalostnem razpadu bivšega kluba RK Rudar). Z mladimi in perspektivnimi trenerji, izkušeno organizacijsko strukturo ter nadebudnimi mladimi rokometaši se trudimo in skupaj ustvarjamo uspehe. Enega takšnih smo ustvarili v iztekajoči se sezoni 2015/16, ko nam je s članskim moštvom uspel preboj v 1.B ligo. Dobro delo, rokometne uspehe in zagnanost so opazili tudi na Rokometni zvezi Slovenije in nam tako zaupali organizacijo pripravljalne tekme slovenske rokometne reprezentance pred odhodom na olimpijske igre v Rio.

Tekma med udeleženkama olimpijskega turnirja, Slovenijo in Tunizijo, bo odigrana v nedeljo, 17.07.2016, ob 1800 uri v Dvorani Polaj. Pridite in podprite naše rokometaše na poti v Rio 2016. Vstopnice so v predprodaji od 30.06.2016 dalje po enotni ceni 6,00€. Kupijo se lahko v Kavarni DDT, Trg svobode 11a, 1420 Trbovlje. Na dan tekme bo cena vstopnice 8,00€. 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top