Trbovlje bo prestolnica vrhunskega MMA-ja

V soboto, 16 junija bo v Športni Dvorani Polaj v Trbovljah vse prej kot dolgočasno. Mesto bo zopet postalo prestolnica vrhunskega MMA-ja, saj bo na sporedu že četrto dejanje domače borilne organizacije Adrenalin Freefight Challenge, tokrat z naslovom AFC Vol.4 RESPECT. Vrata dvorane se bodo odprla ob 19.00, pričetek dogodka pa ob 20.00.

Vsega skupaj si bodo gledalci lahko ogledali deset atraktivnih borb tako slovenskih borcev kot borcev, ki prihajajo iz sosednjih držav. Kot je že v navadi pri AFC, bo tudi tokrat ena izmed borb namenjena izključno borcema, ki se bosta prvič preizkusila v OKTAGONU. NEWCOMERS FIGHT!

Na kratko o borbah:

Večinoma bomo v kletki gledali slovenske borce, kar je seveda dobrodošlo za razvoj slovenskega MMA-ja, seveda pa ne bodo manjkali niti borci, ki prihajajo iz sosednjih držav. V prvi borbi večera se bosta pomerila dva popolna debitanta: Elvis Selimovič, ki si je znanje in izkušnje že nabiral tako na domačih kot na mednarodnih tekmovanjih v karateju, ter Selmin Derviševič (Balkan Machine), ki prav tako prihaja iz Slovenije, vendar zastopa barve Bosne in Hercegovine, kjer je tudi preživel večino svoje mladosti.
V drugi borbi večera se bosta pomerila Enes Semič iz MMA TRBOVLJE ki je po odlični borbi na AFC Vol. 3 še kako lačen nove zmage, ki jo bo poskušal doseči proti Damagoju Heriču. V tretji borbi se bosta pomerila domačin Aljoša Martinčič in Emil Štekl, ki si oba želita zmage. V četrti borbi po vrsti se bosta pomerila član ljubljanskega kluba VALE TUDO Žan Šinigoj in nasprotnik iz Hrvaške Niki Ružič.
V peti borbi bomo spet videli Matijo Blažičevića iz CROATIAN TOP TEAMA, ki se bo pomeril s članom MMA LJUBLJANA Juretom Smerdeljem, oba si seveda želita samo eno Uspeh. V peti borbi bo po dominaciji nad nasprotnikom na AFC Vol. 3, član kranjskega READ EAGLE TEMA Uroš Jurišič, spet poskušal priti do nove zmage. Gašper Zavašnik se bo v šesti borbi večera pomeril proti Zoranu Milačiču iz Kranja. Tudi najboljši slovenski MMA težkokategornik Tomaž Simonič ki se bo soočil s svojim nasprotnikom, Ardiyem Ferido bo imel vse prej kot lahko delo. Tudi Luka Alauf ki bo to tokrat nastopil po K-1 pravilih bo vsekakor trd oreh za svojega nasprotnika.

V Trbovlje se vrača tudi Ljubljenec Občinstva slovenski as v MMA Lemmy The Dog Krušič, iz MMA LJUBLJANA ki bo tokrat lovil svojo novo zmago, tokrat v kategoriji do 66kg. V Trbovljah bomo videli tudi Primoža Vrbinca, člana VALE TUDO LJUBLJANA enega izmed najbolj perspektivnih slovenski borcev, ki se bo v kategotiji do 72kg pomeril za naslov AFC lighthweight prvaka. Vrača se tudi odličen borec iz Hrvaške Aleksandar Rakas. Svoj debi v MMA bo prav tako dočakal odličen slovenski borec Ređo Ljutič. V K-1 Bo prav tako nastopili tudi Grega Smole eden najbolj prespektivnih borcev v Sloveniji v svoji kategoriji.

WEIGH-IN z borci bo v petek ob 17.00, v trboveljskem Mladinskem Centru (MCT). Po samemu Eventu v soboto pa največji after party v klubu Mesečina.

Vstopnice bodo na voljo po ceni 12 evrov (TRIBUNA) na dan dogodka na blagajni dvorane. VIP vstopnice 25 evrov v predprodaji 20 evrov na prodajnih mestih: Diskoteka mesečina, Charly”s pub in 50″s Bar ter na telefon 070-464-588 ali afcnewcomers@gmail.com Od 16.5. dalje.

Se želite boriti na prihajajočih turnirjih Adrenallin Freefight Challenga? Prijavite se lahko na elektronski naslov: afcnewcomers@gmail.com – S pripisom za TEA.

Tekst: Andrej Bregar

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top