Trboveljski poklicni gasilci odslej z novim vozilom

Iz Gasilskega zavoda Trbovlje smo prejeli odlično novico o novi pridobitvi poklicnih gasilcev, katero je že moč opaziti na terenu.

V Gasilskem zavodu Trbovlje smo pred dnevi pridobili novo Poveljniško vozilo – manjše PV-1 znamke Nissan Qashqai 1.6 dCi Acenta 4×4, ki je po Tipizaciji GZS namenjeno predvsem prevozu poveljnika in se uporablja za samostojno hitro vožnjo do mesta požara – nesreče, za vodenje gasilske enote med vožnjo ( vodenje gasilskega vlake – več gasilskih vozil ) in za izvidovanje stopnje razvitosti požara.

Nakup in opremljenost vozila so nam omogočili ( sofinancirali, donirali in sponzorirali ) ; Občina Trbovlje, Gasilska zveza Trbovlje, Spekter d.o.o., Lafarge Cement d o.o., Zavarovalnica Tilia, d,d, Novo Mesto, Komunala Trbovlje, Nissan Krulc d.o.o., Tehnologika, Kompas telekomunikacije d.o.o. in Tomaž Kogovšek s.p. iz Trzina v vrednosti 10.000 €, ostalih 15.000 € pa je prispeval Gasilski zavod Trbovlje iz lastne dejavnost.

V svojem, direktorjevem in v imenu vseh zaposlenih v Gasilskem zavodu se za pomoč pri nakupu vozila vsem iskreno zahvaljujemo.

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top