Trboveljski podjetji na mednarodnem sejmu učnih podjetij

V sredo, 11. marca 2015, smo se predstavniki obeh učnih podjetij GESŠ Trbovlje (ekonomski tehnik), Restavracije in okrepčevalnice Batka, d. o. o., ter Slaščičarne Sabinca, d. o. o., v spremstvu mentorice Gabrijele Blaznek, odpravili v Celje na 9. mednarodni sejem učnih podjetij.

Kot razstavljavci smo imeli kar precej dela. Najprej smo stojnico opremili z rekviziti, ki smo jih izdelali že v šoli, in poskrbeli za celostno podobo. V skladu z logotipom smo dekorirali razstavni prostor, pripravili poslovno dokumentacijo in poskrbeli tudi za osebno urejenost osebja.

Ob otvoritvi sejma smo že bili v polni pripravljenosti. Tekom dneva smo sklenili številne prodajne pogodbe, se v angleščini pogajali s tujci, vse obiskovalce pa razveselili z bogato degustacijo slaščic, sneksov in drugih dobrot. Na naših stojnicah niso manjkale niti animacije niti nagradne igre. Brez finančne podpore pa vsega tega ne bi zmogli, zato se zahvaljujemo našemu sponzorju, Komunali Trbovlje, d. o. o.

Mislim, da smo se vsi izkazali več kot odlično. Pridobili smo ogromno novih izkušenj, utrdili poslovno komunikacijo v tujem jeziku, navezali tudi nove poslovne vezi, ki bodo dobra osnova za nadaljnje poslovanje v učnem podjetju.

Gabi, sejem u. podjetij, marec 2015

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top