Trboveljski karateisti nastopili tudi v Skopju

V Skopju je potekal 6. Mednarodni karate turnir »GAZI BABA OPEN«. Na tekmovanju je nastopilo 350 tekmovalcev iz 6 držav. Karate klub Trbovlje so zastopali: Sonja BALOH BAROVIČ, Patricija BUKOVINSKI, Ajdin MUJKANOVIČ, Timotej ZUPANČIČ in Luka FERLIN. Tekmovalce je vodila trenerka Katja SIMERL.

Vseh pet je nastopilo v katah posamezno, kjer se je na zmagovalni oder uspelo uvrstiti Patriciji in Timoteju, ki sta končala na tretjem mestu, vsak v svoji starostni kategoriji. V športnih borbah so nastopili trije tekmovalci in prav vsi končali tekmovanje z osvojeno medaljo, in sicer Ajdin in Luka z bronasto ter Sonja s srebrno medaljo. V Skopje sta odpotovala tudi Igor KOVAČIČ in Damir VUČILOVSKI. Omenjena člana kluba že vrsto let gostita trenerje in sodnike iz Skopja v času našega turnirja. Vsi naši so bili v Skopju nastanjeni pri članih Karate kluba Tigar, ki so bili tudi organizatorji turnirja. S tem so vrnili uslugo našim članom ter njihovim družinam, ki so gostili goste iz Skopja v času našega turnirja v mesecu decembru lanskega leta. V Karate klubu Trbovlje verjamejo, da bodo takšne zadeve še utrdile prijateljske vezi med kluboma.

Tudi v prihodnje člani Karate kluba Trbovlje ne bodo počivali, v vseh skupinah bodo izpeljali izpite za višje pasove ter v drugi polovici meseca junija organizirali zaključek šolskega leta.                                                                                 

REZULTATI »GAZI BABA OPEN«:

KATE:

Mladinke (letnik 1995 in 1994):
3. mesto: Patricija BUKOVINSKI

Dečki – letnik 1999:
3. mesto: Timotej ZUPANČIČ

ŠPORTNE BORBE:

Deklice – 1999 +47 kg:
2. mesto: Sonja BALOH BAROVIČ

Dečki – 1999 -45 kg:
3. mesto: Luka FERLIN

Dečki – 1999 -55 kg:
3. mesto: Ajdin MUJKANOVIČ

Avtor članka in fotografije: Jernej Simerl

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top