Trboveljski karateisti nastopili na 2. pokalni tekmi

V soboto, 13. oktobra, je v telovadnici III. Osnovne šole Murska Sobota potekala 2. Pokalna tekma Karate Zveze Slovenije za leto 2012. Nastopilo je 350 tekmovalcev iz 40 slovenskih klubov.

Za Karate klub Trbovlje so nastopili: Patricija Kočnar, Monika Jager, Patricija Bukovinski, Tadej Kolander, Luka Perc, Luka Ferlin, Erik Remetič in Blaž Hribovšek. Tekmovalce sta vodila trenerja Kristijan Ostojič in Miha Kovačič. Vlogo sodnice je opravljala Aida Parič.

V katah posamezno je po daljšem postu na pokalnih tekmah medaljo zopet osvojila Patricija Bukovinski, ki je po dveh prepričljivih zmagah v uvodnih kolih na koncu zasedla odlično drugo mesto. V športnih borbah je 5 tekmovalcev osvojilo 3 medalje. Malo pod stopničkami sta se zaustavila Erik Remetič in Luka Perc, ki bi lahko s kančkom športne sreče posegla tudi po medalji. Bronasti medalji sta tokrat osvojila Blaž Hribovšek v kategoriji kadetov do 52 kilogramov in Tadej Kolander v kategoriji starejših dečkov nad 55 kilogramov.  V kategoriji starejših dečkov do 45 kilogramov je imel svoj dan Luka Ferlin, ki tekmecem ni pustil presenečenja in se zavihtel na prvo mesto.

Trenerja sta se bil s prikazanim zadovoljna, obsežna analiza nastopov pa je potekala že kar na poti domov v klubskem kombiju in se nadaljevala na stalni lokaciji trboveljskih karateistov, v piceriji Dimnik.

REZULTATI:

KATE POSAMEZNO:  
Mladinke:

2. mesto: Patricija Bukovinski

BORBE POSAMEZNO:

St. dečki  do 45 kg:

1. mesto: Luka Ferlin

St. dečki  nad 55 kg:

3. mesto: Tadej Kolander

Kadeti do 52 kg:

3. mesto: Blaž Hribovšek

Avtor članka in fotografij: Jernej Simerl

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top