Trboveljski gasilci osvojili 1. mesto!

Gasilska ekipa Gasilskega zavoda Trbovlje je na regijskem preverjanju usposobljenosti dosegla odličen uspeh!

V soboto, 25. maja 2013 je v Zagorju ob Savi ( na Roardiju ) potekalo XI. Regijsko preverjanje usposobljenosti ekip prve pomoči Civilne zaščite in Rdečega križa. Organizacijo preverjanja je imela Izpostava URSZR Trbovlje in Območno združenje Redečega križa Zagorje ob Savi.

Predpostavke preverjanja so bile poškodbe na treh delovnih točkah na temo nesreča na gradbišču, pretep v gostilni in nezgoda v stanovanju.

Preverjanja se je udeležilo šest ekip ; I. in II. ekipa Območnega združenja rdečega križa Zagorje ob Savi, ekipa prve pomoči Gasilske zveze Zagorje ob Savi, ekipa prve pomoči Občine Hrastnik, ekipa območnega združenja Rdečega križa Slovenj Gradec ter gasilska ekipa prve pomoči Občine Trbovlje, ki je tudi letos pokazala največ znanja.

Zmagovalno ekipo iz Trbovelj so zastopali prostovoljni in poklicni gasilci v sestavi : Uroš Češnjevar, Nejc Beravs, Nejc Malus, Alan Povše, Janez Ključevšek, Toni Fakin – vodja ekipe, Matjaž Lapi kot predstavnik Občine Trbovlje in mentorica Zdenka Deželak.
Zmagovalna gasilska ekipa prve pomoči občine Trbovlje se bo 5. oktobra udeležila državnega preverjanja v Velenju.

Iskrene čestitke !

Srečko Kerin, poveljnik GZT
 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top