Trboveljska gasilska mladina letovala v Poreču

Gasilska zveza Trbovlje je v letošnjem letu ponovno nagradila gasilsko mladino, ki ji že več kot 20 let omogoča letovanje na morju. Letovanje je letos potekalo od 31.8. do 4.9.2015.

 

Četica mladih gasilcev je bila sestavljena iz 25 otrok ( pionirk in pionirjev ) iz štirih PGD ( Čeče, Dobovec, Klek, Trbovlje mesto ) ter Društva mladi gasilec iz OŠ Ivana Cankarja. Spremljali so jih štirje mentorji ( gasilski ). Vseh pet dni jih je spremljalo lepo vreme tako, da so poleg plavanja in uživanja v vodi izvajali tudi tekmovanja v družabnih igrah, igrah v vodi in ob vodi, turnirju v malem nogometu in tekmovanju za najboljši peščeni grad, izvajali so tudi razne ustvarjalne delavnice, izbirali so miss in mistra letovanja. Obiskali so adrenalinski park na vodi in se vozili s tobogani, kar je vsem pomenilo nepopisno veselje. Z mini vlakcem so obiskali tudi mesto Poreč.

 

Kot je navada so podelili nagrade za najbolje urejeno sobo, najboljšo skupino, naj nogometaša, nogometašico, za najboljši peščeni grad ter za največjo » faco« letovanja.

 

Polni lepih spominov so se v petek vrnili v Trbovlje, se nam zahvalili, mi pa jim obljubljamo, da jim bomo po zmožnostih naslednje leto zopet omogočili letovanje.

 

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top