Trboveljčanom osvojili kar 5 medalj na mednarodnem turnirju!

V soboto, 20. septembra,  je v kranjski športni dvorani Planina potekal 15. Mednarodni karate turnir »Kranj open 2014«.

Tekmovanja se je udeležilo 370 tekmovalk in tekmovalcev iz petih držav. Trboveljski klub so zastopali Ervin Salkić, Domen Zidar, Luka Ferlin, Luka Perc, Stefan Joksimović in Blaž Hribovšek. Vodila sta jih trenerja Rok Lopan in Jernej Simerl. Vlogo sodnika sta na tekmovanju opravljala Aida Parić in Žiga Rozina.

Prvo ime trboveljske ekipe je bil Stefan, ki je v svojih nastopih v katah in športnih borbah ostal nepremegan ter tako osvojil dve zlati medalji. Da imajo ti dve medalji še večjo težo pa pove podatek, da je petnajstletni Stefan nastopil v starostni kategoriji višje, torej med šestnajst in sedemnajstletnimi mladinci. Zelo dobre borbe je prikazal tudi Domen, ki mu je le kratka nezbranost v zadnjih sekundah finalne borbe odvzela prvo mesto ter je tako končal tekmovanje s srebrno medaljo. Finale si je z dvema zanesljivima zmagama priboril tudi Luka Ferlin pri kadetih, kjer je pa bil njegov nasprotnik boljši. Za bronasto medaljo je poskrbel Luka Perc, ki je prav tako nastopil v starejši kategoriji. Svojega dne tokrat nista imela Ervin in Blaž, ki sta po porazu v prvem krogu izgubila tudi repasažno borbo.

Tekme se vrstijo ena za drugo, tako da bodo trboveljski karateisti naslednji vikend nastopili na pokalu občine Velenje čez dva tedna pa na odprtem prvenstvu Hrvaške na Reki.

Rezultati:

KATE:
Mladinci:

1. mesto: Stefan JOKSIMOVIĆ

ŠPORTNE BORBE:
Starejši dečki (12-13 let) -45 kg:

2. mesto: Domen ZIDAR

Kadeti -63 kg:

2. mesto: Luka FERLIN

Mladinci -61 kg:

3. mesto: Luka PERC

Mladinci -76 kg:

1. mesto: Stefan JOKSIMOVIĆ

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top