TRBOVELJČANI ŽE V POLNEM POGONU

 

Po zelo uspešni zimsko-spomladanski tekmovalni sezoni, ki jo je na žalost v mesecu marcu prekinila epidemija Covid-19, so se v začetku avgusta tekmovalci in trenerji zbrali na stadionu Rudar in opravili testiranje. Rezultati so pokazali pripravljenost posameznikov ter bili v pomoč pri pripravi poletnih treningov, ki so potekali na prostem, letnem bazenu in v klubski telovadnici.

 

Zadnji vikend avgusta je Karate zveza Slovenije na Polzeli opravila testiranje telesnih sposobnosti širšega izbora kadetske, mladinske in U21 reprezentance. Iz našega kluba so se testiranja udeležili: Eva Kolander, Urša Haberl, Denis Šehič, Kenan Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Vodil jih je trener Miha Kovačič. V nedeljo, 6. septembra, se je Daniel Haralovič udeležil treningov Nacionalne panožne športne šole, ki jih je Karate Zveza Slovenije prav tak organizirala na Polzeli. Za vse ostale člane kluba so se redni treningi pričeli z začetkom šolskega leta.

 

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje vabimo, da se nam pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

 

 

Jernej Simerl, tajnik kluba

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top