Trboveljčani v polnem teku priprav na novo tekmovalno sezono

Po zelo uspešni spomladanski tekmovalni sezoni so v začetku avgusta starejši tekmovalci pričeli z vsakodnevnimi treningi na prostem in v klubski telovadnici. Sredi meseca so se njim pridružili tudi mlajši tekmovalci.

 

Od 15. do 18. avgusta so v Kranju potekale reprezentančne priprave kadetske, mladinske in U21 reprezentance, ki so se jih udeležili: Simona Češarek, Urša Haberl, Denis Šehič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Isti vikend je Karate klub Lev iz Ljubljane v Kranjski Gori organiziral seminar, ki sta ga vodila trenerja Livius Bunda in Jan Merc. Iz našega kluba so se seminarja udeležili Jure Ostanek, Anja Laharnar, Patricija Bukovinski in Alenka Paternoster. V četrtek, 22. avgusta, se je sedemnajst mladih članov kluba odpravilo na tridnevni Karate kamp v Dobrno, ki ga organizira Društvo Za Karate Celje. Med gostujočimi trenerji na kampu je tudi naš glavni trener Miha Kovačič. Za vse ostale trenirajoče člane kluba se bodo redni treningi pričeli z začetkom šolskega pouka.

 

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje že sedaj vabimo, da se nam pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17.00 do 18.00 ure uri v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje. Z začetnim tečajem pričnemo v sredo, 4. septembra, ob 17.00 uri.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top