Trboveljčani v polnem teku priprav na novo tekmovalno sezono

Po zelo uspešni tekmovalni sezoni, ki so jo v začetku julija trboveljski karateisti kronali z Barbarino in Stefanovo medaljo na svetovnem pokalu, so se po štirinajstdnevnih individualnih treningih ponovno zbrali skupaj v začetku avgusta. Sledili so vsakodnevni treningi na prostem, v klubski telovadnici in na trboveljskem bazenu. V tem tednu bodo s treningi pričele še tri skupine mlajših tekmovalcev.

Od 16. do 18. avgusta so v Kranju potekale reprezentančne priprave kadetske, mladinske in U21 reprezentance. Priprav so se udeležili: Laura Božjak, Urša in Barbara Haberl, Kenan Isakovič, Domen Zidar, Ajdin Mujkanovič in Stefan Joksimovič. V nedeljo, se je enajst mladih članov kluba odpravilo na tridnevni Karate kamp v Dobrno, ki ga organizira Društvo Za Karate Celje. Med gostujočimi trenerji na kampu je tudi naš glavni trener Miha Kovačič. Za vse ostale trenirajoče člane kluba se bodo redni treningi pričeli z začetkom šolskega pouka.

Vse, ki bi se radi vpisali v Karate klub Trbovlje že sedaj vabimo, da se nam pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17. do 18. uri v Večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje. Z začetnim tečajem pričnemo v sredo, 5. septembra, ob 17. uri.

 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top