Trboveljčani prvaki v ŠKL nogometu!

Nogometašev se drži sloves čustvenih in večkrat svojeglavih posebnežev. To so dokazali tudi dijaki Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje, ki niso upoštevali znano načelo Pierre de Coubertina pomembno je sodelovati in ne zmagati.

Na finalnem turnirju ŠKL v nogometu, ki je potekal v četrtek, 17. 4. 2014, v Škofji Loki, so s svojo borbenostjo in predvsem z nogometnim znanjem osvojili prvo mesto v Sloveniji. To je največji uspeh na moštvenem področju, saj so bile do tega dne na prestolu, z osvojenim 3. mestom iz leta 1998, naše košarkarice.

Na turnirju so se za najvišja tri mesta borile nogometne ekipe GESŠ Trbovlje, ŠC Škofja Loka in ŠC Slovenj Gradec. V prvi tekmi smo z rezultatom 4 : 2 premagali gostitelje, druga tekma se je po hudem boju in prevladi naših fantov na parketu dvorane Podenj nesrečno končala z zmago Slovenjgradčanov s 3 : 2. V zadnji tekmi so Škofjeločani presenetili igralce iz Slovenj Gradca in jih premagali s 4 : 1. Vse ekipe so imele tako po eno zmago in en poraz. Sledilo je seštevanje zadetkov, pregled medsebojnih tekem in zgodilo se je tisto, kar smo si pred zadnjo tekmo lahko samo želeli: postali smo prvaki ŠKL v nogometu za sezono 2013/2014!

Barve GESŠ Trbovlje so zastopali Tilen Mlinar, Jan Sotenšek, Amar Kulašević, Senad Hadžić, Žan Gjerek, Rok Požun, Ivica Perić, Nik Vodeb in Nejc Kolar.

Čestitamo!

ŠKL, 2014, 2

ŠKL 2014, 1

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top