Trboveljčani do medalj tudi v Budimpešti!

V soboto, 17. novembra, se je številčna slovenska kadetska in mladinska reprezentanca udeležila mednarodnega turnirja »Tatami Cup 2012« v Budimpešti.

Na turnirju je nastopilo 600 tekmovalcev iz 7 držav. Trboveljski karate so zastopali Blaž Hribovšek v kategoriji kadetov do 52 kilogramov, Patricija Bukovinski v kategoriji kat pri mladinkah in mlajših članicah in Almin Salkič v kategoriji kat mlajših članov. Vodil jih je klubski in reprezentančni trener Miha Kovačič.

V katah sta oba trboveljska predstavnika osvojila medalji v kategoriji mlajših članic oz. članov. Patricija je v starejši kategoriji osvojila bronasto medaljo medtem, ko je Almin Salkič v svoji kategoriji osvojil srebrno medaljo.  Največ borb je tokrat imel Blaž Hribovšek, ki je tekmovanje kljub trem uvodnim zmagam, končal na 5. mestu, vendar je ta rezultat dobra popotnica za Državno prvenstvo do 21 let, ki bo potekalo čez 14 dni.

Ostali najboljši klubski tekmovalci niso počivali in so opravili dodatni trening športnih borb v soboto in trening kat v nedeljo. Vabimo vse, da se nam 15. decembra pridružijo v športni dvorani Polaj, kjer bo domači Karate klub Trbovlje organiziral že 40. Mednarodni karate turnir »Trbovlje 2012«. 

REZULTATI:

 • KATE POSAMEZNO:  
  • Ml. člani:
   • 2. mesto: Almin SALKIČ
  • Ml. članice:
   • 3. mesto: Patricija BUKOVINSKI

Avtor: Jernej Simerl

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top