Trboveljčan bo prerolkal neverjetnih 340 kilometrov

Trboveljčan Tomaž Praunseis se bo z rolko odpravil na pot dolgo 340 km od Madžarske meje vse do slovenskega morja z namenom zbrati tudi čim več sredstev za 4 slovenske družine, med njimi tudi trboveljsko. Tomaža bomo med njegovim podvigom v živo spremljali tudi na našem portalu.

Dobrodelni projekt bo organiziran s pomočjo humanitarnega društva NEVER GIVE UP in nosi naslov “SKEJTAJ S SRCEM”. Akcija, ki bo v svojem delavnem jedru združila štiri bolj vidne slovenske humanitarne organizacije, uradno mednarodno najbolj obetavno slovensko glasbeno skupino in v ospredje postavila enega najbolj uspešnih rolkarjev v Sloveniji, bo potekala po slovenskih cestiščih in na prireditvah med 18. in 26. majem 2013.  Na pot se bo Tomaž odpravil v Trbovljah, kjer ga bomo na pot slovesno pospremili s kratkim programom.

Tomaž bo prevozil celotno cestno diagonalo Slovenije, od mejnega prehoda Dolga vas do Piranskega zaliva kar predstavlja 340 km. Vozil bo v skladu s cestno prometnimi predpisi, po regionalnih in krajevnih cestah kjer ga bo spremljal kolesar. Ustavljal se bo v mestih in na, v ta namen organiziranih, prireditvah zbiral sredstva za štiri socialno ogrožene družine. Ena izmed družin prihaja iz Trbovelj. Akcija bo dobro medijsko podprta, redno jo bo spremljala televizija A Kanal, časnik Žurnal in več radijskih postaj ter tudi portal Srčnotrbovlje.

 

Foto: Sikter si

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top