Tekmovalci Karate kluba Trbovlje nastopili v Bohinju

V soboto, 20. aprila, je v Bohinju potekal turnir »Pokal Bohinja 2013«. Nastopilo je preko 300 tekmovalcev iz 30 slovenskih klubov. Za Karate klub Trbovlje so nastopili: Ema Ržen, Laura Božjak, Nastja Vidrih, Edin Dautovič, Erik Remetič in Blaž Hribovšek. Tekmovalce sta vodila trenerja Kristijan Ostojič in Miha Kovačič. Vlogo sodnice je na povabilo organizatorja opravljala Aida Parič.

V katah so nastopile predstavnice nežnejšega spola, ki pa tokrat niso imele svojega dne. Še najbližje uspehu so bile v katah ekipno, kjer so na koncu izgubile v borbi za 3. mesto. Športne borbe so prinesle 3 medalje. Za tokratni izkupiček 1 bronaste in 2 srebrnih medalj so zaslužni: Edin Dautovič v kategoriji starejših dečkov nad 55kg, Erik Remetič v kategoriji kadetov do 52kg ter Blaž Hribovšek v kategoriji mladincev do 55kg. 

Turnir v Bohinju je bila dobra izkušnja in popotnica za temeljito in intenzivno delo do konca šolskega leta 2012/2013. Vrhunce spomladanske sezone bo nastop na ekipnem državnem prvenstvu v začetku junija.
.

REZULTATI:

BORBE POSAMEZNO:
St. dečki nad 55 kg:
3. mesto: Edin Dautovič
Kadeti do 52 kg:
2. mesto: Erik Remetič
Mladinci do 55 kg:
2. mesto: Blaž Hribovšek

Bogdan SIMERL
PREDSEDNIK
 

© 2015 Novičarski portal Sr(e)čno Trbovlje

Scroll to top